Missouri Masih Diganggu oleh Permainan Pra-Pendedahan tetapi Terdapat Penambahbaikan
toto

Missouri Masih Diganggu oleh Permainan Pra-Pendedahan tetapi Terdapat Penambahbaikan

Apabila kesahihan permainan tidak jelas, jabatan polis dan rondaan lebuh raya negeri tempatan dibiarkan dengan mengambil bahagian, mengenal pasti dan menyiasat kawasan panas. Untuk negeri Missouri, ini adalah permainan pra-pendedahan yang kini berkembang dengan pesat dalam bilangan.

Pusat Beli-belah Springfield 1 Tahun Selepas Serbuan
Perlahan-lahan menimbulkan teka-teki undang-undang, mesin perjudian pra-dedah telah menjadi masalah di negeri Missouri. Setahun yang lalu, pada Jun 2021, Peronda Lebuhraya Negeri Missouri (MSHP) telah melakukan beberapa serbuan di seluruh Springfield, mengambil kendalian pada mesin jenis ini, yang terletak di stesen internet dan stesen minyak.

35 daripadanya telah diambil dari satu “tempat panas” – seperti yang disebut oleh Kapten Fred Beck dari Jabatan Polis Springfield (SPD) lokasi mesin yang Live Result SGP dirampas – di hadapan Pusat Beli-belah Plaza tempatan. Nampaknya ia adalah lebih baik pada Jun ini, dengan kehadiran polis Jabatan Polis Springfield (SPD) yang semakin meningkat. Laporan KY3 mengenai Kapten Fred Beck berkata “Di mana pusat beli-belah Plaza terletak, kebetulan merupakan salah satu tempat panas pertama yang kami kenal pasti,” sambil terus menerangkan bahawa “Jadi, ia mungkin mendapat sedikit penguatkuasaan sepanjang masa. ”

Kapten John Hotz dengan bahagian maklumat awam dan pendidikan MSHP mengatakan bahawa walaupun setahun kemudian “tiada apa yang berubah” dari sudut pandangan mereka, menjelaskan bahawa “Kami menerima panggilan untuk peranti itu, kami menjalankan siasatan, dan kemudian menyerahkannya kepada pendakwa. .”

Permainan, Undang-undang Tidak Berubah Sepanjang Tahun Kemudian
Jadi, serbuan berterusan sehingga hari ini, tetapi terima kasih kepada kabus yang mengelilingi peraturan permainan pra-pendedahan, mesin itu merebak seperti kebakaran di seluruh negeri, dengan beberapa syarikat luar negeri memasang mesin perjudian video yang didakwa tidak terkawal di kedai serbaneka, bar, dan juga restoran.

Ini, sudah tentu, berita baik untuk pemilik perniagaan tersebut, kerana bagi mereka ia bermakna peningkatan hasil dan lebih banyak hiburan yang disediakan live hongkong kepada pelanggan mereka. Walau bagaimanapun, dengan status undang-undang yang belum diputuskan bagi permainan yang dipasang, kebanyakan pertubuhan ini mungkin dengan cepat mendapati diri mereka melanggar, jika angin undang-undang mula bertiup ke arah lebih banyak peraturan.

Jangan lupa tentang loteri, kerana jika mesin ini terus berkembang dalam bilangan, jualan tiket loteri mungkin mengalami penurunan yang mendadak, kerana wang pemain dialihkan ke permainan baharu yang berkilat di bandar. Akses mudah kepada permainan pra-pendedahan pastinya menjadikan ini satu kemungkinan, tetapi masih belum dapat dilihat dengan tepat apakah kesan pemasangan begitu banyak mesin baharu dengan status undang-undang yang boleh dipersoalkan terhadap industri permainan negeri.

Terdapat satu titik pada bulan Mei, apabila Suruhanjaya Permainan Missouri menganggap jenis mesin ini sebagai “peranti perjudian”, menjadikannya sah untuk beroperasi hanya di dalam kasino berlesen. Ini adalah asas yang sesuai untuk MSHP menganggap permainan ini bertentangan dengan undang-undang. Walau bagaimanapun, memandangkan usaha perundangan untuk menamakan pengeluaran macau mesin ini secara rasmi “haram” telah gagal, ia pada dasarnya semua kembali kepada asasnya. Ini kebanyakannya berkat usaha Torch Electronics – salah satu pengeluar mesin ini yang paling popular di seluruh negeri.

Torch sedang melobi menentang penjelasan undang-undang, menderma lebih daripada $240,000 kepada jawatankuasa tindakan politik (PAC) tempatan yang telah berusaha untuk mencapainya dalam beberapa kualiti. Secara umum, pendirian Torch ialah mesin mereka bukan peranti perjudian, dan oleh itu tidak sepatutnya dikawal sebegitu, bagaimanapun, ia sangat menyerupai mesin slot apabila anda melihatnya secara peribadi. Mesin Torch mungkin tidak mematuhi undang-undang, tetapi itu boleh diselesaikan dengan mudah jika mesinnya menjadi subjeknya.