Vizio WatchFree+ gratis streaming voegt nieuwe kanalen toe, samengestelde inhoud

Er is tegenwoordig geen gebrek aan videostreamingdiensten om uit te kiezen, waarvan de meeste twee dingen gemeen hebben. Ze hebben een maandelijks abonnement nodig en er is een “plus” aan hun naam toegevoegd. Tv-maker Vizio volgt echter slechts één van die trends. Het heeft onlangs aangekondigd dat het zijn WatchFree gratis streaming-videoservice opwaardeert naar “WatchFree+” zonder er iets voor terug te vragen. Behalve in ieder geval voor uw gegevens die het gebruikt om de aanbevelingen aan kijkers te personaliseren.

Vizio’s WatchFree+ breidt zijn dekking uit met honderden gratis kanalen die verschillende entertainmentcategorieën en genres omvatten, waaronder CNN, Pluto TV, FOX Sports en Paramount Movies, om er maar een paar te noemen. Voor degenen die al weten wat ze willen kijken, is dat volume geen probleem, maar het kan overweldigend zijn voor degenen die nog op zoek zijn naar iets om naar te kijken. Daarom verbetert Vizio ook zijn gebruikerservaring om het zoeken en ontdekken van nieuwe inhoud gemakkelijker te maken.

WatchFree+ biedt wat Vizio beschouwt als “gestroomlijnd zoeken” om toegang te krijgen tot inhoud met zo weinig stappen als nodig is. Je kunt zelfs met je stem door de gebruikersinterface navigeren met behulp van de Vizio Voice-afstandsbediening of de SmartCast-app voor Android en iOS. De programmagids heeft nu ook een categorie ‘Aanbevolen’ om seizoensgebonden inhoud en pop-upkanalen voor te stellen die exclusief zijn voor de gratis streamingdienst.

Vizio maakt ook zijn eigen themacollectie van kanalen. Vizio Fork and Flight toont bijvoorbeeld culinaire shows vermengd met reiskanalen. Vizio Investigation daarentegen geeft je het gevoel dat je een detective bent die door echte misdaden gaat of een geestenjager die het onbekende verkent.

Vizio WatchFree+ komt automatisch op ondersteuning van Vizio SmartCast-tv’s als een gratis update. Eigenaren moeten zich er waarschijnlijk van bewust zijn dat veel van deze gepersonaliseerde ervaringen afkomstig zijn van de Inscape-weergavegegevens van het bedrijf, die optioneel kunnen worden uitgeschakeld door meer privacybewuste gebruikers.

Posted By : totobet sydney