Twitter-verificaties keren weer terug voor gebruikers die echt een blauwe badge willen

Ongeveer een maand na de meest recente pauze heeft Twitter zijn openbare verificatietool opnieuw geopend, zodat iedereen met een Twitter-account zijn eigen kleine blauwe badge kan aanvragen. Niet alle gebruikers zullen in eerste instantie de optie zien om verificatie aan te vragen, hoewel Twitter opmerkt dat iedereen die de optie nog niet ziet, moet blijven controleren.

Twitter-verificaties worden gebruikt om te bevestigen dat de persoon achter een account is wie hij zegt dat hij is. Na verificatie krijgt het account van de gebruiker een kleine blauwe badge die anderen laat weten dat hun identiteit is bevestigd, waardoor problemen worden voorkomen zoals oplichters die zich voordoen als populaire beroemdheden en politieke figuren.

Het verificatieproces heeft een rotsachtige geschiedenis gehad; na kritiek op een geverifieerde blanke supremacist, sloot Twitter jarenlang zijn openbare verificatieproces af, in plaats daarvan koos ervoor om accounts achter de schermen te verifiëren op basis van zijn eigen criteria. Eind vorig jaar veranderde de situatie met de belofte dat openbare verificaties zouden terugkeren.

Die belofte werd nagekomen met de lancering van openbare verificaties in de vroege zomer, hoewel het slechts enkele weken duurde voordat Twitter ze weer pauzeerde. De meest recente pauze vond medio augustus plaats, kort nadat Twitter ten onrechte een nepaccount had geverifieerd dat werd toegeschreven aan de auteur Cormac McCarthy.

In de laatste update over de kwestie onthulde het Twitter Verified-account dat het bedrijf ‘toegang uitrolt om een ​​blauwe badge aan te vragen’. Het applicatiesysteem is te vinden in het instellingenmenu van uw Twitter-account. Het bedrijf zegt dat als je nog geen toegang hebt tot de tool, je accountinstellingen moet blijven controleren wanneer deze arriveert.


Posted By : sydney togel 2021