SiriusXM brengt de lang verloren gewaande interviews van Lucille Ball met beroemdheden terug

Tussen haar andere baanbrekende projecten, Lucille Ball – de actrice en komiek die vooral bekend staat om haar sitcom Ik hou van Lucy – andere beroemdheden zou interviewen met behulp van een bandrecorder. Deze interviews werden vervolgens in 1964 en 1965 met het publiek gedeeld op CBS Radio voordat ze voor altijd verdwenen. Dat verandert met een nieuw station van SiriusXM.

Lucille Ball had een baanbrekende carrière, waarvan een groot deel beschikbaar blijft voor het publiek in de vorm van tv-shows en films. Minder bekend is echter haar “Let’s Talk to Lucy”-uitzending op CBS Radio, die niet meer is gehoord sinds ze in de jaren zestig werden uitgezonden. De opnames zelf gaan echter niet verloren.

SiriusXM kondigde op 3 augustus in een verklaring aan dat het deze opnames beschikbaar stelt aan zijn klanten via satellietradiokanaal 104, evenals via zijn streaming-app Pandora en Stitcher. De uitzendingen zijn vanaf 5 augustus beschikbaar.

Ball is te horen bij het interviewen van grote sterren uit die tijd, waaronder Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Bob Hope, Carol Burnett en nog veel meer. De interviews zullen beschikbaar worden gesteld via SiriusXM, samen met beroemdheden die een eerbetoon zullen brengen aan de baanbrekende komiek en actrice.

Kathie Lee Gifford, Carol Burnett, Tiffany Haddish, Ron Howard, Rosie O’Donnell en Amy Poehler behoren tot de beroemdheden die zullen deelnemen. SiriusXM legt uit hoe het de banden heeft weten te bemachtigen en onthult dat ze werden bewaard door Lucie Arnaz, Ball’s dochter met Desi Arnaz.

Posted By : totobet sydney