Samsung-telefoonreserveringsregistratie wordt geopend voor uw volgende apparaat

Het volgende Samsung Unpacked-evenement heeft nu een reserveringsregistratiepagina geopend voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in wat nog niet is onthuld. Apparaten die waarschijnlijk naar dit evenement gaan, zijn de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3, evenals het nieuwste Samsung Galaxy-horloge. Het is een vreemde tijd waarin we leven, hier in de zomer van 2021, waar het vrij standaard is om je interesse te registreren in de mogelijkheid dat je misschien een product wilt kopen dat nog niet officieel in zijn geheel aan het publiek is onthuld – raar!

Op de pagina die Samsung heeft uitgebracht voor “The Next Galaxy” kan een gebruiker “nu reserveren” en zijn naam en e-mailadres toevoegen aan een paar bonusbits als hij besluit een nieuw apparaat te kopen wanneer dat apparaat wordt onthuld op het Samsung-evenement. Dit evenement vindt plaats in augustus – de actieve Reserve-pagina is bedoeld om gebruikers in de stemming te brengen voor de eventuele aankoop van een apparaat.

ZIE OOK: De volgende Samsung Unpacked is 11 augustus: Foldables op het menu

Als u via deze pagina “reserveert”, krijgt u “tot een extra inruiltegoed van $ 100”. Gezien het “tot”-gedeelte, is het heel goed mogelijk dat een inruil van een apparaat dat een gebruiker besluit te starten, hetzelfde bedrag KAN zijn dat het waard zou zijn geweest, ongeacht deze reservepagina.

Deze reservepagina geeft de gebruiker de eerste 12 maanden Samsung Care+ gratis – daarna zijn ze verplicht de standaard abonnementskosten te betalen. Gebruikers die zich op deze pagina aanmelden, krijgen ook een “extra, speciale aanbieding voor Galaxy-producten tijdens de pre-order”. Dat is waarschijnlijk een tegoedbedrag (geld nergens anders goed dan bij deze ene aankoop) dat de gebruiker kan verminderen met de volledige prijs van het product.

Als u zich op deze pagina aanmeldt, bent u, de gebruiker, niet verplicht tot iets anders dan de wetenschap dat u Samsung uw naam en e-mailadres hebt gegeven. Je kunt ze ook je postcode en telefoonnummer geven, zodat ze je desgewenst sms’jes kunnen sturen. Je zou zelfs zo ver kunnen gaan dat je op het vak onder de reserveerknop tikt zodat Samsung je promotionele e-mails kan sturen – hoeveel mensen denk je dat op dat vak tikken?

Het evenement waarop de volgende Galaxy-producten worden onthuld, is op 11 augustus 2021. Het wordt uitgezonden op Samsung.com en we zullen alle informatie vrijgeven in gemakkelijk leesbare en van dichtbij persoonlijke informatie. formaat ook hier op SlashGear.

Posted By : sydney togel 2021