Samsonite executive: Hoe de juiste data online winkelen persoonlijker maakt (CxOTalk interview)

Voor retailers is de uitdaging van online klantervaring reëel.

In de fysieke wereld van winkels en face-to-face interactie tussen koper en verkoper spelen empathie en directe verbinding een cruciale rol in het koopproces. We praten en voelen elkaar aan met een intuïtief besef of de ander om ons geeft. Vaak kopen we meer als we denken dat de ander om ons geeft.

In de online omgeving kunnen gegevens voor elke koper een persoonlijke ervaring creëren en ons zelfs helpen een schijn van empathie te uiten. Met de juiste gegevens kan software conclusies trekken over de intentie van de koper op basis van hoe online prospects zich gedragen. Als een gebruiker op het winkelwagentje klikt, dan BAM, is dat een signaal van koopintentie. Muisbeweging naar de exit-knop of te weinig tijd doorbrengen op een productpagina kan wijzen op desinteresse van de shopper.

Vergroot dit alles een miljoen keer en je hebt de moderne uitdaging om persoonlijk winkelgedrag te vertalen naar e-commerce. Het is een alomtegenwoordig probleem dat veel enterprise software bedrijven, groot en klein, proberen op te lossen.

Om inzicht te krijgen in deze problemen, sprak ik met de wereldwijde chief e-commerce officer van Samsonite, het enorme bagagemerk met een omzet van bijna $ 4 miljard. Mijn gesprek met executive Charlie Cole vond plaats als aflevering 350 van de CxOTalk-reeks van discussies met ‘s werelds beste zakelijke en technologische leiders.


Moet lezen


Bekijk de speciaal bewerkte clip bovenaan deze pagina, of lees het volledige transcript en bekijk de volledige video om diep in de geest van een e-commercestrateeg te duiken.

CXOTalk biedt diepgaande gesprekken en leerervaringen met ‘s werelds beste bedrijfs- en technologiemanagers. Bekijk onze uitgebreide en gratis videotheek.

Posted By : keluaran togeĺ sydney hari ini 2021