Razer Gaming Finger Sleeves houden die zweterige cijfers van je scherm

Mobiel gamen is tegenwoordig een bloeiende industrie en iedereen wil op de een of andere manier geld verdienen. Van gaming-smartphones tot games zelf tot accessoires, de markt wemelt van producten die erop gericht zijn te profiteren van die lucratieve business. Niet al die producten zijn echter altijd logisch, ook niet van gerenommeerde merken. Van het bedrijf dat je het Project Valerie-laptopconcept met drie schermen en het Zephyr RGB-gezichtsmasker heeft gebracht, komt de Razer Gaming Finger Sleeve, die belooft je de overwinning te brengen door je vingers niet te laten glippen, ook letterlijk.

Ondanks talloze gamecontrollers met verschillende ontwerpen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn mobiele games nog steeds ontworpen om in de eerste plaats te reageren op aanraakinvoer. Fabrikanten van smartphones hebben gewerkt aan het verbeteren van de aanraakrespons en de verversingsfrequenties om mobiel gamen te verbeteren, maar ze hebben in dat opzicht een van de grootste klachten over smartphones niet kunnen oplossen. Natuurlijk hebben smartphones glazen schermen, en die hebben de neiging om vuil en vingerafdrukken op te hopen die uw prestaties kunnen belemmeren.

Razer komt nu te hulp met zijn Gaming Finger Sleeves, praktisch stoffen vingerhoeden die zijn ontworpen om te gamen. Hun primaire functie is om je vingers, meestal je duimen, beter op het scherm te houden met zijn antislip, zeer gevoelige zilvervezelmateriaal. In tegenstelling tot de meeste stoffen, zullen deze de aanraakgevoeligheid niet belemmeren, anders verslaat het het hele doel van het accessoire.

Het bedrijf beweert dat het 0,8 mm dikke materiaal lichtgewicht, ademend en zweetabsorberend is. Dat betekent geen vette vegen meer op je scherm terwijl je wanhopig worstelt om de overhand, of in dit geval vinger, te krijgen. De stoffen vingerhoeden zijn ook met de hand wasbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze verloren gaan in de wasmachine.

Het klinkt misschien als een ironische en late aprilgrap, maar Razer is bloedserieus over zijn nieuwe product. Net als het Zephyr-gezichtsmasker is de Razer Gaming Finger Sleeve een echt commercieel product, nu verkrijgbaar voor $ 9,99 per stuk.

Posted By : togel sikni