Pokemon Unite vandaag uitgebracht voor Nintendo Switch, iOS en Android binnenkort

De game Pokemon Unite is vandaag uitgebracht voor Nintendo Switch, vanaf het begin gratis te downloaden. Deze game zal uiteindelijk platformonafhankelijk zijn, met iteraties die in september 2021 op Android- en iOS-apparaten verschijnen. De game is een 5v5 multiplayer online battle arena (MOBA)-game, ontwikkeld door TiMi Studio Group, en gebruikers kunnen de eerste release downloaden voor Nintendo Switch-apparaten op dit moment.

Elk gevecht begint met spelers die een enkele Pokemon kiezen waarmee ze zullen vechten. Pokemon kunnen evolueren tijdens gevechten, bewegingen leren tijdens gevechten en kunnen speciale items bevatten die hun vaardigheden verbeteren. Pokemon kunnen maximaal drie items bevatten tijdens een gevecht, en er zullen bij de lancering “meer dan 15 soorten vastgehouden items” beschikbaar zijn.

Gevechten zullen zowel echte door mensen bestuurde Pokemon van de tegenstander als “wilde Pokemon” omvatten. Elke keer dat een Pokemon wordt verslagen, laat hij Aeos-energie vallen. Spelers verzamelen Aeos-energie en deponeren deze energie vervolgens in de doelzones van hun tegenstanders om punten te scoren voor hun team.

Deze game bevat in-game-beloningen voor het winnen van gevechten waarmee beloningen worden ontgrendeld zoals nieuwe Pokemon, outfits voor de in-game trainer van spelers (avatar) en “Holowear” voor hun Pokemon. Deze game verdient zijn geld met “Aeos-edelstenen” die kunnen worden gekocht met echt geld. Aeos-edelstenen kunnen ook worden gebruikt om beloningen te ontgrendelen.

De producent van deze game is Masaaki Hoshino en is ontwikkeld door TiMi Studio Group. De Nintendo Switch-uitgever van Pokemon Unite is (zoals je misschien al geraden hebt) Nintendo, terwijl de Android- en iOS-versies van de game worden uitgegeven door The Pokemon Company.

De Pokemon Unite-overzichtspagina heeft een link naar de Nintendo Switch-versie van de game en zal uiteindelijk links naar de iOS- en Android-versies van de game bevatten. Nogmaals, de Android- en iOS-versies van de game staan ​​gepland voor september van het jaar 2021 – en we hopen dat dat blijft hangen!

Posted By : togel sikni