Pokemon TCG Live-app aangekondigd, maar spelers zijn misschien niet blij

Al jaren gebruiken fans van de Pokemon TCG de Pokemon Trading Card Game Online app om online te spelen met digitale kaartverzamelingen. Pokemon TCG Online bestaat op dit moment al een decennium en de Pokemon TCG-gemeenschap vraagt ​​al jaren om upgrades. Vandaag heeft The Pokemon Company een nieuwe app aangekondigd – genaamd Pokemon TCG Live – dat uiteindelijk Pokemon TCG Online zal vervangen, maar in dit vroege stadium lijkt het ons niet echt een upgrade.

Vanuit het oogpunt van de kernfunctionaliteit lijkt het erop dat: Pokemon TCG Live zal meestal werken als Pokemon TCG Online doet dat al, hoewel met bijgewerkte visuals en geanimeerde, 3D-avatars ter vervanging van de statische avatars van PTCGO. Spelers kunnen hun digitale collecties nog steeds uitbreiden door codekaarten in te wisselen uit echte pakketten en pakketten met in-game valuta te kopen.

Pokemon TCG Live zal wat functionaliteit hebben die ontbreekt in PTCGO, echter. Voor het eerst is de app speelbaar op iOS- en Android-smartphones, naast tablets, pc en Mac; Pokemon TCG Online, aan de andere kant, is officieel alleen speelbaar op tablets en desktop (zowel Windows als Mac), met ondersteuning voor smartphones onverklaarbaar nergens te vinden, zelfs na al die jaren. Officiële smartphone-ondersteuning is een grote toevoeging – zo groot dat het alleen al veel zou moeten krijgen Pokemon TCG Online spelers enthousiast om de overstap naar deze app te maken.

Het sleutelwoord daar is “zou moeten”, omdat de nieuwe Pokemon TCG Live app bevat enkele bizarre beperkingen en wijzigingen die waarschijnlijk niet goed zullen passen bij veel in PTCGObestaande gemeenschap. The Pokemon Company heeft een FAQ opgesteld met betrekking tot de overgang naar Pokemon TCG Live, en daar leren we dat handelen in de nieuwe app niet is toegestaan. Dit is een uitstekend moment om de lezers eraan te herinneren dat de “TCG” in “Pokemon TCG” staat voor “Trading Card Game”.

In Pokemon TCG Online, kunnen spelers losse kaarten, ongeopende boosterpacks en zelfs accessoires zoals digitale kaarthoezen, deck boxes en munten ruilen. Helaas, Pokemon TCG Live lijkt daar een einde aan te maken, zoals een kort ondersteuningsartikel op de Pokemon-website duidelijk stelt: “Spelers kunnen geen kaarten ruilen met andere spelers binnen Pokémon TCG Live.” De beslissing om de handel te verwijderen van Pokemon TCG Live is zeker een head-scratcher, en we kunnen alleen maar hopen dat The Pokemon Company vóór de lancering omkeert.

Nog iets dat misschien niet goed past bij de huidige Pokemon TCG Online spelers is het feit dat slechts delen van hun digitale kaartverzamelingen worden overgedragen naar de Pokemon TCG Live app. Die FAQ vertelt ons dat hoewel veel sets worden overgedragen, alleen kaarten van de Zwaard & Schild serie en selecteer sets uit de Zon maan serie (verloren donder door Kosmische Verduistering) zal bij de lancering overdraagbaar zijn.

De mogelijkheid om kaarten uit eerdere sets over te zetten, namelijk de andere Zon maan uitbreidingen, de XY serie, en de Zwart wit serie, zal op een later moment live gaan. Dat suggereert dat afspelen in uitgebreid formaat niet beschikbaar zal zijn in Pokemon TCG Live tot enige tijd nadat de app is gestart.

Spelers zullen ook beperkt zijn in het aantal exemplaren van hun kaarten dat ze kunnen overdragen. “Spelers kunnen maximaal vier exemplaren van een unieke Pokémon TCG-kaart, één exemplaar van een ACE SPEC- of Prism Star-kaart, één exemplaar van elk onderdeel van een Pokémon V-UNION-kaart en 59 exemplaren van een basis-Energiekaart overdragen. ‘, schreef The Pokemon Company in de veelgestelde vragen. “Extra kopieën buiten deze limieten worden niet overgedragen.” Bovendien zegt The Pokemon Company dat “veel munten, kaarthoezen en deck boxes” zullen worden overgedragen, maar slechts één exemplaar per item.

Producten die niet worden overgedragen naar Pokemon TCG Live in ieder geval alle kaarten van de HartGoud & ZielZilver serie, wat in feite een doodvonnis is voor de Pokemon TCG Online-exclusief Legacy-formaat. Ongeopende items worden ook niet overgezet naar de nieuwe game, maar The Pokemon Company biedt in-game valuta voor de ongeopende items die de sprong niet maken naar Pokemon TCG Live. Elke in-game valuta die je hebt in PTCGO wordt ook niet overgedragen, dus zorg ervoor dat u het aan kaarten uitgeeft nu het nog kan.

Dit zijn belangrijke veranderingen, en hoewel spelers al jaren om een ​​verbeterde app als deze vragen, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat ze geen fans zullen zijn van de beperkingen die ermee gepaard gaan. Pokemon TCG Live zal eerst een mobiele zachte lancering hebben in Canada en later dit jaar een wereldwijde open bèta voor pc en Mac, maar we hebben nog geen solide releasedatum voor de app.

Even goed, we weten niet wanneer Pokemon TCG Online wordt afgesloten, maar we weten wel dat het korte tijd eerder offline zal worden gehaald Pokemon TCG Live lanceert. We laten je weten wanneer we vaste dates hebben van The Pokemon Company, dus houd ons in de gaten voor meer.

Posted By : pengeluaran sydney 2021 hari ini