Pokemon GO Wooloo en Skwovet Spotlight-uren en evenementen exploderen in augustus

Vandaag hebben we de volledige set Pokemon die in de maand augustus 2021 in Pokemon GO zal verschijnen als Spotlight Hour Pokemon. Deze line-up omvatte eerder mogelijk Shiny Magnemite (voor een evenement op 3 augustus), Shellos East Sea en Shellos West Zee. Die Pokemon verschijnen op 10 en 17 augustus op dinsdag (beide keren) vanaf 18.00 uur lokale tijd. De laatste twee Spotlight Hour-evenementen werden deze week onthuld: Skwovet en Wooloo!

Op 24 augustus 2021 krijgen we een Skwovet spotlight uur. Die kleine eekhoornachtige Pokemon zal heel, heel overvloedig zijn gedurende het uur dat om 18.00 uur lokale tijd begint. Er is ook een bonus voor het uur: 2x transfersnoepjes! Dat betekent dat het NU het beste voor je is om zoveel mogelijk Pokemon te houden, aangezien je TWEEMAAL de hoeveelheid snoep krijgt voor het overbrengen van genoemde Pokemon op 24 augustus tussen 18:00 en 19:00 uur.

Skwovet is in feite een eekhoorn-Pokemon en zijn geëvolueerde vorm is Greedent – een veel massievere eekhoorn. De max buddy CP voor Skwovet is een verrassende 1080, en de max buddy CP voor Greedent is maar liefst 2711! Ga stuiteren!

Op 31 augustus 2021 hebben we de meest pluizige Pokemon, Wooloo, in een Spotlight Hour-evenement. Dit evenement begint om 18.00 uur lokale tijd en eindigt over een uur. Dit evenement heeft een 2x evolutie XP-bonus. Elke keer dat je een Pokemon evolueert tijdens dit evenement, krijg je twee keer de ervaringspunten die je normaal zou ontvangen.

Als je genoeg Wooloo hebt om te evolueren, kun je een Dubwool maken. Waar de basisbaby Wooloo in feite een schaap is, is de geëvolueerde vorm (Dubwool) een monsterram – met net zoveel pluizige wol! Op dit moment zijn er geen Shiny Wooloo of Dubwool in het spel Pokemon GO.

Er is ook een groter evenement dat begint op 20 augustus 2021 om 10.00 uur. Dit evenement duurt tot 31 augustus 2021 om 20.00 uur lokale tijd. Tijdens dit evenement zullen we Skwovet en Wooloo “vaker” zien op wild spawn-locaties. Dit maakt deel uit van de Pokemon GO Unlock-serie deel 3: Sword and Shield-evenement. We zullen ook Zacian en Zamazenta voor het eerst in de game zien!

Posted By : togel sikni