Pokemon GO Fashion Week: Shiny Furfrou?

Pokemon GO heeft opnieuw een Fashion Week, dit keer met het meest modieuze monster in de game: Furfrou! De evenementen van deze week zijn grotendeels gericht op esthetiek. Dat betekent veel avatar-items, speciale kostuum-Pokemon en een nieuwe monteur waarmee bepaalde Pokemon hun uiterlijk kunnen veranderen.

alles over Furfrou

Bij de lancering zal Furfrou in het wild verschijnen in zijn Natural Trim. Dat is een witte hond met een chocoladebruine huid. Er zal uiteindelijk een Shiny Furfrou in de game zitten, maar deze wordt NIET geactiveerd tijdens dit evenement. De graphics zitten in de gamebestanden, maar Niantic zal vrijwel zeker wachten op een Furfrou Community Day om de Shiny uit te laten komen.

Furfrou Natural zal over de hele wereld verkrijgbaar zijn. De enige andere twee Furfrou Trims die (voorlopig) over de hele wereld beschikbaar zullen zijn, zijn Matron Trim en Dandy Trim. Je zult deze versieringen direct uit de poort vinden met een nieuwe Natural Furfrou!

Elke vormverandering met Furfrou kost 10.000 sterrenstof en 25 Furfrou-snoepjes.

Als u op zoek bent naar een andere uitrusting, moet u zich in een bepaalde regio van de wereld bevinden. Als u in Noord- of Zuid-Amerika woont, vindt u een Debutante Trim beschikbaar. Azië-Pacific krijgt de Star Trim, Frankrijk krijgt La Reine Trim, Japan krijgt Kabuki Trim en Egypte krijgt Pharoah Trim. Er komt ook een hartversiering, maar die zal niet beschikbaar zijn bij de lancering!

Glanzende Pokemon om naar te kijken

Tijdens dit evenement heb je een redelijk goede kans om Shiny Butterfree, Shiny Sneasel, Shiny Smoochum, Shiny Kirlia, Shiny Shinx, Shiny Croagunk en Shiny Blitzle te vinden. Elk van deze Pokemon verschijnt deze week ALLEEN in hun kostuumvormen – het is FASHION WEEK.

Shiny Blitzle zal voor het eerst ook beschikbaar zijn als Shiny Pokemon NADAT dit evenement zonder kostuum is gedaan. Dit is een vreemde situatie, omdat de eerste release van een Shiny Pokemon niet samengaat met een kostuumevenement. Dit is misschien wel de eerste keer dat het gebeurt!

In 5-sterrenraids deze week zie je ook Uxie, Mesprit en Azelf, allemaal potentieel Shiny Pokemon. De 1-ster raid Pokemon Sneasel en Shinx zullen potentieel glanzend en altijd gekostumeerd zijn. Hetzelfde geldt voor de 3-sterren raid Pokemon Butterfree en Kirlia.

Verkrijg deze week al je 7km-eieren, want ze bevatten Shiny Alolan Meowth, Shiny Galarian Meowth, Shiny Costumed Smoochum en Shiny Costumed Shinx (en ook de niet-glanzende versies van deze Pokemon.) Dit begint allemaal op dinsdag, de 21e van september 2021!

Posted By : togel sikni