Pixel 6 zou Samsung kunnen verbeteren in Android-updates

Jarenlang waren de telefoons van Google, of het nu onder het Nexus-merk was of onder de nieuwere Pixels, de gouden standaard als het gaat om het krijgen van regelmatige software-updates. Onlangs zijn echter andere fabrikanten eindelijk verstandiger geworden en hebben ze hun spel opgevoerd door hun toezeggingen voor software-updates te verbeteren. De grootste plons was vorig jaar door Samsung toen het Google overtrof met zijn driejarige Android-updatebelofte. Het is niet verwonderlijk dat Google nu terugvecht door zijn voorsprong te herwinnen met de Pixel 6 die volgende week komt.

Het was tenslotte een beetje gênant dat een telefoonverkoper die ooit berucht was om de slechtste Android-updates, het bedrijf dat Android daadwerkelijk maakt, zou overtreffen. Natuurlijk heeft Samsung jarenlange ervaring achter de rug, terwijl Google pas in 2016 is begonnen met het ontwerpen en maken van zijn eigen telefoons. Het was eigenlijk slechts een kwestie van tijd voordat de techgigant zijn waardigheid probeerde terug te winnen, en dat zou de volgende keer kunnen gebeuren week.

Tipster @_snoopytech_ vulde gelukkig de grote leegte in die was achtergelaten door het enorme Pixel 6-lek dat een paar dagen geleden was geland. Dat lek merkte op dat de Pixel 6 en 6 Pro gegarandeerd vijf jaar beveiligingspatches hebben, maar maakte geen melding van upgrades van de Android-versie. Volgens het gebruikelijke patroon lijkt het erop dat de komende Google-telefoons vier jaar grote upgrades zullen worden beloofd, wat zich meestal vertaalt naar vier Android-versies, vooral wat Google betreft.

Dat is slechts een jaar meer dan wat Samsung beloofde, maar dat betekent nog steeds een jaar van kritieke beveiligingsupdates en belangrijke functiewijzigingen. Het betekent dat Pixel 6-bezitters hun telefoon veel langer kunnen vasthouden voordat ze de behoefte voelen om een ​​nieuwe telefoon te kopen om nieuwere Android-functies te kunnen krijgen. Ervan uitgaande dat de hardware natuurlijk zo lang meegaat.

Hoewel het een grote stap voorwaarts is voor Pixel-telefoons, wijzen sommigen erop dat zelfs vier jaar verbleekt in vergelijking met het trackrecord van Apple. iOS 15 ondersteunt bijvoorbeeld zelfs de iPhone 6s die in 2015 werd gelanceerd. De eerste Google Pixel uit 2016 bereikte daarentegen het einde van zijn levensduur in 2019, nadat hij officieel slechts drie belangrijke upgrades en beveiligingspatches voor die tijd had ontvangen.


Posted By : sydney togel 2021