Pixel 6 Pro-lek morst bijna alle bonen

Veel ogen waren vandaag op Apple gericht, maar niet iedereen is een iPhone-fan. Sommigen hebben natuurlijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om te wijzen op de gebreken van de nieuwste iPhone 13, terwijl anderen geen tijd verloren om de aandacht van mensen te trekken naar hun eigen aankomende producten. Google is eigenlijk een van degenen wiens zeer korte Nexus Twitter-stunt probeerde de schijnwerpers op de Pixel 6 te richten. Als perfect toeval is er zojuist een nieuwe reeks lekken over de Pixel 6 Pro geland, wat bevestigt wat we tot nu toe hadden gehoord, maar ook brengt ook een teleurstellend nieuws.

Na bijna vier jaar inactiviteit verbrak het officiële Google Nexus Twitter-account even de stilte door simpelweg te zeggen: “Ik zou wachten op #Pixel6”. Die post werd onmiddellijk verwijderd en het account werd privé, maar Google maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn Pixel 6-bestemmingspagina bij te werken met een nieuwe afbeelding van de hierboven getoonde telefoon. Natuurlijk moest het het gewoon doen op Apple’s grote iPhone 13-evenement.

XDA slaagde er ook in meer informatie over de Pixel 6 Pro te bemachtigen, bevestigde details van andere lekken, voegde een paar nieuwe toe terwijl enkele vragen nog steeds onbeantwoord bleven. Er is bijvoorbeeld bevestigd dat de telefoon in staat is tot een maximale verversingssnelheid van 120 Hz bij 1440p, maar het is nog steeds niet zeker of deze in staat is tot variabele verversingsfrequenties of alleen discrete modi. De Samsung Exynos 5123 5G-modem maakt opnieuw zijn opwachting, maar de ondersteunde banden zijn nog niet bevestigd. In de VS wordt in ieder geval verwacht dat de Pixel 6 mmWave 5G zal ondersteunen.

De informatie bevestigt ook de 2x2x4 kernconfiguratie van de Pixel 6’s Tensor-processor, maar of de twee snelste kernen daadwerkelijk Cortex-X1-kernen zullen zijn, is niet bevestigd. De Pixel 6 Pro heeft een configuratie met 12 GB LPDDR5 RAM, wat goed is, en 128 GB opslagruimte, wat te bescheiden klinkt. Van de drie camera’s op de achterkant van de Pixel 6 Pro wordt opnieuw opgemerkt dat ze een 50 MP Samsung ISOCELL GN1-hoofdsensor, een 12 MP Sony IMX386 voor de groothoekcamera en een telecamera met Sony’s 48 MP IMX386 bevatten. De punch-hole camera aan de voorkant is nog niet bevestigd als een 12 MP Sony IMX663.

Helaas verdreef het lek ook de hoop dat de oude Active Edge-functie van de Pixel, waarmee gebruikers in de telefoon kunnen knijpen om Google Assistant te activeren, dit jaar niet meer zal terugkeren. Battery Share, de naam van de Pixel voor omgekeerd draadloos opladen, is er echter nog steeds. De Pixel 6 en Pixel 6 Pro zullen naar verwachting medio oktober debuteren, maar niet voordat Google rond 4 oktober de rode loper van Android 12 uitrolt.

Posted By : sydney togel 2021