OnePlus Nord 2-batterij en opladen van 65 W officieel bevestigd

OnePlus heeft een marketingstrategie die, net als zijn eerste telefoons, alle conventies van traditionele smartphonebedrijven doorbrak. Terwijl de meeste bedrijven hun best doen om de zaken onder de duim te houden, omarmde OnePlus de ‘lekcultuur’ van de tech-industrie en doet het zijn eigen niet-zo-subtiele plaagdagen voorafgaand aan de lancering van een nieuw product. Met slechts enkele uren voor het debuut van de OnePlus Nord 2 5G, laat het bedrijf de laatste paar stukjes van de foto vallen, terwijl nog een paar weetjes onbevestigd blijven.

De eerdere teasers van OnePlus waren vooral gericht op het scherm van de middenklasse telefoon. Gezien eerdere lekken kwamen die details niet echt als een verrassing. In een notendop, het scherm van de OnePlus Nord 2 5G zal precies hetzelfde zijn als zijn voorganger, op één cruciaal aspect na.

Dat betekent dat de volgende OnePlus Nord-telefoon een 6,43-inch OLED-scherm zal hebben met een verversingssnelheid van 90 Hz en HDR10+-ondersteuning. Het zal ook slechts één geperforeerde camera hebben, hoewel de officiële teasers daar nog een beetje wazig over zijn. Dit is het enige opvallende verschil tussen de OnePlus Nord en de Nord 2, waarbij de eerste twee camera’s aan de voorzijde heeft.

OnePlus onthult nu details met betrekking tot de kracht van de OnePlus Nord 2, met name de 4.500 mAh-batterij die erin zal worden verpakt. Het meest opvallende onderdeel is echter de 65 W Warp Charge die een volledige dag stroom belooft voor slechts 15 minuten opladen. Hoewel het verbleekt in vergelijking met 100 W opladen op sommige zeldzame telefoons, plaatst het de middenklasse OnePlus Nord 2 nog steeds op hetzelfde niveau als de meeste premium vlaggenschepen.

OnePlus bevestigde ook de MediaTek Dimensity 1200-AI van de telefoon, evenals de softwaretoezegging. De OnePlus Nord 2 debuteert op 22 juli, samen met een nieuwe OnePlus Buds Pro die misschien interessanter is voor degenen die al een OnePlus-telefoon bezitten.


Posted By : sydney togel 2021