New Mario Party Superstars-trailer is een knaller uit het verleden

Terwijl Metroid Dread is misschien wel de grootste Switch-release van oktober, de Mario-feestje fans van de wereld kijken waarschijnlijk uit naar de lancering van Mario Party Superstars aan het einde van de maand. Mario-feestje‘s eerste vertoning op de Switch – 2018’s Super Mario-feestje – eindigde in een teleurstellend uitje, dus Nintendo grijpt naar het verleden en maakt oude borden en minigames opnieuw voor Mario Party Superstars. Vandaag laat een nieuwe overzichtstrailer voor de game meer van deze opnieuw gemaakte klassiekers zien.

De trailer begint met een blik op de vijf opnieuw gemaakte borden in Mario Party Superstars. De vijf borden bevatten Yoshi’s Tropical Island en Peach’s Birthday Cake vanaf de eerste Mario-feestje; Ruimteland en horrorland van Mario-feestje 2; en Woody Woods van Mario-feestje 3. Bovendien ondersteunen alle borden online spelen, wat leuk is om te horen als je bedenkt Super Mario-feestje kreeg pas jaren nadat het werd uitgebracht online te spelen voor de belangrijkste modi.

In ieder geval, na ons een blik te hebben geworpen op de vijf borden in Mario Party Superstars, krijgen we enkele minigames te zien. De games die voor de trailer zijn gekozen, zullen bekend zijn bij iedereen die de N64 heeft gespeeld Mario-feestje games van vroeger, zoals Face-Lift, Hot Rope Jump, Pushy Penguins en Goomba Spotting. In totaal zitten er 100 minigames in Mario Party Superstars.

De trailer raakt ook aan Mario Party Superstars‘ Mt. Minigames-modus, waarmee spelers het in minigames met anderen kunnen opnemen via online spelen. Het klinkt zelfs alsof Mt. Minigames sport- en puzzelminigames zal aanbieden die normaal niet standaard kunnen worden gespeeld Mario-feestje modi, dus de completisten onder ons hebben inderdaad een reden om het te bekijken.

Na een reeks missers met recente Mario-feestje spelletjes, misschien zoiets als Mario Party Superstars is precies wat de franchise nodig heeft. We zullen het snel genoeg weten, want Mario Party Superstars komt op 29 oktober uit op Nintendo Switch.

Posted By : togel sikni