Netflix maakt nu games: Eden Unearthed voor Oculus VR als eerste uitgebracht

Netflix heeft vandaag hun eerste videogame uitgebracht, een VR-titel met de naam Eden Unearthed. Deze game is een “ervaring” die nog niet helemaal door het volledige Oculus-beoordelingsproces is, dus het is uit met het “App Lab” van de groep. Er kunnen nog steeds “onbekende problemen met betrekking tot comfort, prestaties of andere factoren” in het spel zijn. De game is gebaseerd op de tv-serie (ook uitgebracht door Netflix) met de naam Eden (2021).

Het tv-programma Eden is een productie in anime-stijl waarin de goedheid van mecha- en cyborgrobots centraal staat. Deze show werd geregisseerd door Yashuhiro Irie (bekend van Fullmetal Alchemist) en gemaakt door Ghost in the Shell 2’s eigen Justin Leach. Op dit moment is er slechts één seizoen met shows – bestaande uit 4 afleveringen, die elk 25 of 26 minuten duren.

Hieronder zie je een demonstratie van het spel Eden Unearthed. Deze game lijkt enigszins op wat ILMxLABS uitbracht vóór de première van Star Wars: The Force Awakens. Daar was het meestal een platte 360-graden video. Dit nieuwe werk is veel meer dan dat.

De game Eden Unearthed is gemaakt voor Oculus Quest en Oculus Quest 2. Alle gamebestanden die nodig zijn voor de ervaring komen uit op 182,7 MB, en de game is gemaakt voor één speler. Deze game is bedoeld om zittend te spelen, met Oculus Touch-bedieningselementen.

Als je naar de App Lab-lijst gaat, zul je misschien verbaasd zijn om een ​​releasedatum van 20 april 2021 te vinden. Dat zou erop kunnen wijzen dat de game toen daadwerkelijk werd uitgebracht, op een beperkte testbasis — maar waarschijnlijker was het alleen vermeld door Netflix zonder de link met het publiek te delen. Omdat de app in App Lab blijft, is het mogelijk dat de app vastzit in het vagevuur, maar we zullen zien!

Posted By : togel sikni