Microsoft verwerft privileged access management leverancier CloudKnox Security

Krediet: Microsoft

Microsoft neemt CloudKnox Security over om zijn cloudbeveiliging en Zero Trust-strategie te helpen uitbouwen voor een niet nader genoemd bedrag, zo maakten functionarissen op 21 juli bekend. Ambtenaren zeiden dat ze meer informatie zullen geven over wat ze met de technologie van CloudKnox gaan doen als ze deze integreren met Microsoft’s technologie. bestaande identiteits-, beveiligings- en compliance-services, waaronder Microsoft 365 Defender, Azure Defender en Azure Sentinel.

CloudKnox Security is gevestigd in Sunnyvale, CA. Het beveiligingsplatform ondersteunt volgens de website de monitoring en het beheer van identiteiten, acties en bronnen in hybride en multi-cloudomgevingen. CloudKnow is een grote AWS-partner geweest.

In een blogpost die de overname van CloudKnox aankondigde, zeiden Microsoft-functionarissen dat de CloudKnox-technologie Azure Active Directory-klanten verder in staat zal stellen met “granulaire zichtbaarheid, continue monitoring en geautomatiseerd herstel voor hybride en multi-cloud-machtigingen.” CloudKnox zal helpen om geautomatiseerde en vereenvoudigde handhaving van het toegangsbeleid in een multi-cloudplatform te brengen en te helpen met op machine learning gebaseerde anomaliedetecties, aldus functionarissen.

Microsoft is de afgelopen jaren doorgegaan met het oppakken van een aantal beveiligingsbedrijven, waaronder RiskIQ en ReFirm Labs, die het bedrijf eerder dit jaar kocht.

Posted By : togel sidñey hari ini