Met de Xbox Movies Anywhere-app kun je eindelijk je films synchroniseren op consoles

Er zijn tegenwoordig talloze legitieme en legale bronnen voor het streamen van tv-programma’s en films, maar het kan soms moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Niet alle bronnen spelen natuurlijk leuk met elkaar, waardoor je vaak met meerdere apps tegelijk jongleert. Movies Anywhere probeerde orde te scheppen in House of Mouse, maar het bereik omvatte niet alle entertainmentapparaten. Dat verandert vandaag met de introductie van de Movies Anywhere-app voor de Xbox One en Xbox Series X|S, waardoor de consoles echte one-stop-shops worden voor de meeste films die je misschien hebt gekocht.

De service, voorheen Disney Movies Anywhere genoemd, was bedoeld als een enkel toegangspunt voor films die afkomstig waren van verschillende bronnen of platforms. U kunt accounts koppelen van Microsoft Movies & TV, Google Play Movies & TV, Apple iTunes, Amazon Prime Video, Vudu XInfinity en meer. Elke film die u bij een van deze services koopt, wordt weergegeven in Movies Anywhere, zodat u ze kunt bekijken op elk apparaat dat de app ondersteunt.

Tot vandaag waren die apparaten alleen mobiel, computers en geselecteerde smart-tv’s. Consoles zijn echter echte alles-in-één entertainmentcentra geworden en de Xbox Movies Anywhere-app versterkt dat beeld. En aangezien Movies Anywhere niets in rekening brengt, heb je theoretisch toegang tot meer dan 8.000 films.

Natuurlijk is die verzameling beperkt tot Disney’s eigendommen en een paar partners die zich hebben aangemeld om deel uit te maken van de service. Die lijst omvat Twentieth Century Film, Universal Pictures, Warner Bros. Entertainment Inc. en Sony Pictures Entertainment Inc., die vrijwel de meerderheid van de grote studio’s ter wereld vertegenwoordigt.

De Movies Anywhere-app voor Xbox wordt geleverd met alle belangrijke functies van de service, waaronder Screen Pass om maximaal drie films per maand te delen met familie en vrienden en samen kijken voor een filmavond met negen andere mensen, allemaal vrij commentaar in een gedeelde chat Kamer. Dat gezegd hebbende, zijn sommige functies nog steeds afhankelijk van de console, zoals 4K UHD- en HDR-ondersteuning die ontbreekt op oudere Xbox One-modellen.

Posted By : totobet sydney