HTC A100 mid-range tablet wordt mogelijk geleverd met dubbele camera’s

Het zal je waarschijnlijk vergeven worden als je bent vergeten dat HTC nog steeds Android-apparaten maakt. We hebben zeker al lang niets meer van het bedrijf gehoord, althans wat smartphones betreft. HTC heeft zich vooral gericht op ervoor te zorgen dat zijn Vive VR-ecosysteem niet hetzelfde lot treft als zijn mobiele activiteiten, wat moeilijk kan zijn gezien de Oculus-greep op de VR-markt. Het blijkt dat het bedrijf mogelijk stilletjes aan een tablet heeft gewerkt, wat al zeldzaam is voor HTC, met een ongebruikelijke functie voor een tablet, vooral een middenklasse.

HTC maakt de laatste tijd al heel weinig smartphones, maar zijn staat van dienst op tablets is veel slechter. Het heeft al bijna tien jaar geen nieuwe Android-tablet gelanceerd, tenzij je bedenkt dat het de Nexus 9 van 2014 heeft geproduceerd. Gezien zijn status in de mobiele industrie, is het absoluut verrassend om te horen dat het opnieuw een poging doet op de tabletmarkt.

De HTC A100 die @yabhishekhd op Twitter deelt, klinkt qua specificaties niet echt veel. De CPU is een octa-core Spreadtrum (Unisoc) T618 die in 2019 werd gelanceerd met Arm CPU-technologie uit 2017. Er zal minimaal 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte zijn die gelijke tred houdt met de tijd, en een 10,1-inch FHD + -scherm dat is typisch voor tablets op dit niveau.

Het meest interessante aspect van de tablet is echter het systeem met twee camera’s, dat vrij zeldzaam is voor tablets, vooral voor degenen onder de premium prijsklassen. De 13MP- en 2MP-sensoren klinken misschien ook niet zo veel, maar het is toch een interessante functie. Een 5MP camera aan de voorkant en een grote batterij van 7.000 mAh ronden de specificaties af.

Het prijskaartje van $ 200 maakt het zeker een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare grote schermen. Ervan uitgaande natuurlijk dat HTC deze A100-tablet ook daadwerkelijk lanceert. Er is echter nog geen woord over wanneer dit zeldzame wezen zal debuteren, of helemaal niet.

Posted By : sydney togel 2021