Galaxy S22-lek zegt kleiner scherm, slankere behuizing

De Samsung Galaxy S22-lekken zijn dit najaar in volle gang, omdat we eindelijk over de lekberg zijn gesprongen die de iPhone 13 was. De Samsung Galaxy S22-familie van apparaten wordt deze week getipt om te verschijnen met een nieuw versterkte poging om randen en vergroot de glorie van het uiterst belangrijke display aan de voorzijde. Met opvouwbare apparaten die de schijnwerpers proberen te stelen, moet de Galaxy S22 alles uit de kast halen om het platte scherm in de mode te houden.

De Naver-leaker lanzuk suggereerde deze week dat de grootste veranderingen aan de Samsung Galaxy S22 aan de voorkant van de telefoon zullen zijn. Dit is op zich een welkome verandering, aangezien het de afgelopen jaren lijkt alsof een herontwerp van de achterkant de schijnwerpers heeft gestolen van de belangrijkere consumenteninterface. In de leklijst van deze week zei Lanzuk dat het ontwerp van de achterkant van de Galaxy S22 in principe hetzelfde zal zijn als de Galaxy S21.

Het goede nieuws is dat de stukjes die veranderen in de camerakracht zitten. De naar achteren gerichte camera-array zal slechts een KLEIN beetje groeien, waardoor plaats wordt gemaakt voor een verbeterde set lenzen voor krachtige foto’s en video-opnames. De Galaxy S22 zal een reeks camera’s hebben die de allerbeste Galaxy-smartphones die tot nu toe zijn uitgebracht, overtreft.

Een opmerking over de hoogte van Lanzuk suggereert dat de nieuwe Galaxy S22 – in alle maten – korter zal zijn dan de voorganger van elk model. Tegelijkertijd wordt gezegd dat de rand rond het aan de voorzijde gerichte display nog dunner is dan voorheen, waardoor het aan de voorzijde gerichte display groter lijkt dan ooit tevoren.

Met dank aan de geruchten die de afgelopen weken zijn vrijgegeven, verwachten we dat we een goed idee hebben van wat er met de Galaxy S22 zal worden uitgebracht wat betreft schermformaten. De Samsung Galaxy S22 zal waarschijnlijk een 6,1-inch scherm hebben (0,1 kleiner dan voorheen), de Galaxy S22+ zal waarschijnlijk een 6,5-inch scherm hebben (0,1 kleiner dan voorheen) en de Galaxy S22 Ultra zal naar verwachting hetzelfde formaat scherm hebben als de S21 Ultra (6,8 inch).

Elk model in de Galaxy S22-lijn wordt getipt om iets dunner te zijn dan hun voorgangers, ongeveer 7,6 mm (ongeveer 0,2 mm dunner dan de Galaxy S21). Het gewicht is ook getipt om minder te zijn dan dat van de Samsung Galaxy S20-serie.

Het is waarschijnlijk dat de Samsung Galaxy S22 25 W zal opladen, met 45 W opladen op de Galaxy S22 en Galaxy S22 Ultra. De Galaxy S22+ wordt getipt om een ​​batterij van 4500 mAh te hebben, terwijl de standaard Galaxy S22 wordt getipt om een ​​batterij van 3700 mAh te hebben.

Posted By : sydney togel 2021