Fortnite’s nieuwe Sideways Anomalies zijn tot nader order uitgeschakeld

Een van de grote nieuwe functies die gisteren zijn gelanceerd met Fortnite Hoofdstuk 2 – Seizoen 8 zijn zijwaartse afwijkingen. Deze nieuwe spelfunctie is in wezen een portaal dat ergens op de kaart verschijnt, waardoor spelers The Sideways kunnen betreden, een alternatieve dimensie vol Cube Monsters en unieke wapens. Het enige probleem? Epic heeft deze functie al uitgeschakeld.

Zijdelingse afwijkingen zijn een van de grootste veranderingen met de game dit seizoen, waardoor de beslissing om ze tijdelijk uit te schakelen teleurstellend is. Epic merkte de verandering op zijn Fortnite Status Twitter-account als onderdeel van een groter bericht over problemen met serverprestaties.

De lancering van het nieuwe seizoen verliep grotendeels soepel, maar sommige spelers meldden problemen zoals rubber-banding, lagging, ‘rollbacks’ en zelfs het verbreken van de verbinding met wedstrijden. Deze waren te wijten aan de problemen met de serverprestaties die Epic gisteren opmerkte in een tweet.

Hoewel Epic niet heeft uitgelegd wat dit probleem kan veroorzaken, lijkt het erop dat zijwaartse afwijkingen mogelijk het probleem waren. Het bedrijf zei dat het de gewijzigde dimensieregio’s tijdelijk heeft uitgeschakeld en merkte in een latere tweet op dat het verbeteringen in deze prestatieproblemen zag na het uitschakelen van de anomalieën.

De verandering zal tijdelijk zijn, wat niet verwonderlijk is gezien het belang van de Sideways Anomalies voor de gameplay en uitdagingen van dit seizoen. Epic zal op zijn Twitter aankondigen wanneer de dimensionale regio’s terugkeren Fortnite Statusaccount, maar er is geen tijdlijn voor de uiteindelijke wijziging opgegeven.


Posted By : togel sikni