Fortnite x Street Fighter-crossover breidt uit met twee nieuwe personage-skins

In februari bracht Epic Games twee skins uit op basis van de personages Ryu en Chun Li in zijn populaire Battle Royale-game Fortnite. Het bedrijf heeft deze crossover uitgebreid met nog twee personages uit de populaire gamefranchise, dit keer met Guile en Cammy. De twee nieuwe skins zullen binnenkort beschikbaar zijn in de Item Shop van de game, maar de afbeeldingen ervan zijn al live.

De twee skins zijn getrouwe recreaties van de straatvechter personages, waaronder de belachelijk lange high-top kapsel van Guiles. Cammy pronkt ondertussen met haar lange vlechten en rode hoed. Beide skins hebben een variant die ze uitpakt in hun eigen versies van tactische uitrusting.

De Guile-variant lijkt er meer op dat het personage van plan is om zwemmers in de gaten te houden dan om te vechten op het Battle Royale-eiland, hoewel Cammy klaar lijkt om de strijd aan te gaan met haar huidvariant. De Guile-outfit zal de KO Back Bling bevatten, terwijl de Cammy-skin de Borealis Backer Back Bling bevat.

De twee nieuwe personages maken deel uit van de Street Fighter-serie in Fortnite, waardoor het totale aantal skins (tot nu toe) op vier komt. Guile en Cammy voegen zich bij de enorme selectie van personages van derden die speelbare personages zijn geworden in de Battle Royale-game, en voegen zich bij alles van de Predator tot Ariana Grande.

Epic maakt beide skins beschikbaar in een Cammy & Guile-bundel die beide outfits, hun varianten en de Back Blings voor elke skin bevat; de bundel zal ook een bonusronde 2 laadscherm bevatten. De twee skins zullen beschikbaar zijn in de Fortnite Item Shop op 7 augustus vanaf 20.00 uur ET.

Posted By : togel sikni