Fortnite KAWS Skeleton-tarotkaart raakt Halloween in het gezicht

KAWS laat een goede gelegenheid om merkoverschrijdend te zijn niet verloren gaan met de nieuwste Fortnite mode-crossover. Technisch gezien is KAWS niet alleen een mode-element, de kunstenaar achter de schedels is een man wiens kunst meer een basis heeft in graffiti, maar toch, dit past bij de rekening. De nieuwste samenwerking van Fortnite is net op tijd voor Halloween in de griezeligste maand van het jaar, oktober 2021.

De Tarot Card-teaser die deze week is uitgebracht door Fortnite — en Kaws in overvloed op sociale media — toont een Kaws-personage dat door een scheur in een Kaws-cartoonhandschoenenpatroon breekt. U vindt ook een verlichte rand met roze en groene Kaws “X” -markeringen. Gezien wat er de afgelopen week met soortgelijke kaarten is onthuld, zou de kleine reeks aanwijzingen die we hier zien voldoende moeten zijn om in te schatten wat we zullen krijgen.

De belangrijkste indicator van de daadwerkelijke eindinhoud komt in het personage dat er doorheen scheurt – dat is niet precies wat je zou verwachten. Het is niet het standaard ‘Companion’-personage dat de afgelopen decennia tot speelgoed is gemaakt. In plaats daarvan is het het volledige Kaws-skeletkarakter van het menselijk lichaam.

Je zou dit personage het Kaws Paper Skeleton kunnen noemen. Dit skelet verscheen voor het eerst in het jaar 2007 als een Kaws x Arktip-samenwerking, gemaakt met bedrukt papier en ronde metalen verbindingen. Het is gemaakt in verschillende kleuren en wordt ook verkocht door de officiële winkel van Kaws, OriginalFake.

Er is een GOEDE kans dat we later deze week een volledig Kaws Skeleton-personage beschikbaar zullen zien om in Fortnite te spelen. Wees niet geschokt als dat de omvang van deze samenwerking is – we zouden ook graag zien dat Kaws x Fortnite-kleding ook in beperkte oplage wordt uitgebracht. Waarom niet?

Neem een ​​kijkje in de tijdlijn van onderstaande links voor meer recente Fortnite-updates, lekken en informatie over de nabije toekomst.

Posted By : togel sikni