Disney plaagt een heleboel Star Wars-productonthullingen, waaronder een nieuwe game

Het lijkt op Star Wars fans hebben een heleboel nieuwe onthullingen om naar uit te kijken in de komende weken. Disney is begonnen met een nieuw onthullingsevenement van meerdere weken genaamd “Bring Home the Bounty”. Tijdens het evenement kondigt Disney nieuwe Star Wars producten wekelijks tot het einde van het jaar. Er wordt een hele reeks producten onthuld, en hoewel we niet weten wat de meeste van deze aankondigingen zullen zijn, heeft Disney een teaser gepubliceerd die suggereert dat een videogame er een van zal zijn.

Natuurlijk is de timing van deze promotie geen toeval, aangezien Disney producten onthult waarvan het zegt dat ze goede kerstcadeaus zullen zijn. Elke dinsdag om 06.00 uur PT/9.00 uur ET worden nieuwe producten onthuld, waarbij sommige van die producten de volgende dag worden gereserveerd voor pre-order.

De eerste batch van Star Wars producten is al onthuld, en het bevat paar Crocs en zonnebrillen met Mandalorian-thema, twee nieuwe Funko Pop-figuren (K-2S0 en Moroff van Rogue One), en twee nieuwe Hasbro-actiefiguren in retrostijl met de Mandalorian en Boba Fett. Bekijk de onderstaande afbeelding om een ​​idee te krijgen van wat er gaat gebeuren.

Het is moeilijk te zeggen wat de meeste van deze teasers zijn, omdat ze gewoon personages uit de Star Wars universum. De plaag voor week 10 toont echter duidelijk een gamecontroller, wat suggereert dat een nieuwe Star Wars wedstrijd wordt die dag bekend gemaakt. We hebben geen idee wat dit spel is, maar we weten dat meerdere Star Wars games zijn in ontwikkeling, inclusief een inkomende remake van Ridders van de Oude Republiek van Aspyr.

We hebben ook geruchten gehoord die beweren dat Quantic Dream werkt aan een verhaalgedreven Star Wars spel, en natuurlijk is er de verwachting dat Respawn al bezig is met het maken van het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit kan een plaag zijn voor de onthulling van een van die games, maar het kan ook iets geheel nieuws zijn dat nog niet is uitgelekt. We moeten nog even wachten, want deze game wordt pas op 14 december onthuld, maar we laten je weten wat het is als het zover is.

Posted By : togel sikni