Diablo Immortal vertraagd: Blizzard legt uit waarom

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst iets van hebben gehoord Diablo Onsterfelijk, maar samen met het meest recente financiële rapport deelde Blizzard wat nieuws over de game. Helaas is het nieuws niet geweldig voor mensen die er naar hebben uitgekeken Diablo Onsterfelijk, omdat Blizzard heeft besloten het uit te stellen. De vertraging lijkt ook behoorlijk groot, maar Blizzard heeft wel details gedeeld over hoe het de extra tijd zal gebruiken waar het nu aan moet werken Diablo Onsterfelijk.

In een bericht op haar website kondigde Blizzard aan dat: Diablo Onsterfelijk is uitgesteld tot de eerste helft van 2022. Oorspronkelijk zou de game ergens dit jaar uitkomen, hoewel het releasevenster van Blizzard nooit specifieker werd dan dat. Met dat in gedachten is het moeilijk om te weten hoe lang deze vertraging eigenlijk is – het kan van een paar maanden zijn tot ergens dichter bij een jaar.

In ieder geval zei Blizzard vandaag dat het deze tijd zal kosten om zowel de PvE- als de PvP-content in de game uit te bouwen. Op het PvE-front zullen 8-man raids worden toegevoegd aan het Helliquary-systeem, met bazen die zijn ontworpen om die 8-man-teams het op zich te laten nemen. Bovendien zei blizzard dat het ook Bounties zal aanpassen om “aantrekkelijker en vruchtbaarder” te zijn, en Challenge Rifts zal veranderen om upgradematerialen te droppen die nergens anders in de game te vinden zijn.

Aan de PvP-kant zegt Blizzard dat het Battlegrounds zal blijven tweaken en het clangebaseerde Cycle of Strife PvP-systeem zal blijven uitbouwen dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de gesloten alfa. We zullen ook zien Diablo Onsterfelijk krijg controllerondersteuning, samen met wat meer functies rond het bezit van personages. Als u ten slotte een hekel had aan het idee van de wekelijkse XP-limiet die werd toegevoegd in gesloten alfa, is het goede nieuws dat deze wordt gewijzigd in een wereldwijde XP-limiet die in de loop van de tijd toeneemt. Dus hoewel er nog steeds een XP-limiet zal zijn, zegt Blizzard dat spelers hierdoor flexibeler kunnen zijn met hoe en wanneer ze XP verdienen.

Diablo Onsterfelijk heeft veel te bewijzen omdat de aankondiging allesbehalve het hype-gevulde evenement was dat Blizzard gewoonlijk onthult. Er zijn veel Diablo fans die daar sceptisch over zijn Diablo Onsterfelijk zullen hun tijd waard zijn, dus Blizzard heeft zeker zijn werk voor de boeg terwijl het probeert het spel tijdens deze vertraging verder te verbeteren.

Posted By : togel sikni