De nieuwste livestreamfunctie van Instagram zorgt ervoor dat kijkers komen opdagen

Instagram maakt zijn live-streamingplatform een ​​beetje nuttiger voor makers en anderen die hun inhoud liever aan een live publiek presenteren. Het bedrijf heeft een nieuwe functie geïntroduceerd, Live Scheduling genaamd, die, zoals je zou verwachten, een nieuwe planningstool is om van tevoren een live-uitzending in te stellen. Het zorgt er onder andere voor dat kijkers weten wanneer ze moeten kijken.

De nieuwe Live Scheduling-functie werd aangekondigd op het officiële Instagram Twitter-account. Simpel gezegd, met deze nieuwe functie kunnen gebruikers hun geplande livestreams tot 90 dagen van tevoren plannen. Volgers kunnen vervolgens herinneringen instellen zodat ze een melding krijgen wanneer de livestream arriveert.

De functie is eenvoudig en helpt gebruikers ervoor te zorgen dat ze hun uitzendingen correct hebben ingesteld voordat ze van plan zijn deze live te maken. De functie Live Scheduling is eenvoudig te gebruiken; makers voegen alleen een titel toe, stellen vervolgens een starttijd in en tikken op ‘live video plannen’. Volgers zien ondertussen een andere prompt.

Instagram toont de titel van de komende uitzending, evenals de datum en tijd. Ervan uitgaande dat de gebruiker op “Herinner me” tikt, stuurt Instagram hen een in-app-waarschuwing de dag voordat de livestream wordt gepland, evenals 15 minuten voordat deze op de premièredag ​​begint.

Naast de Live Scheduling-functie is Instagram ook van plan een nieuwe oefenmodus uit te rollen die makers kunnen gebruiken om deel te nemen aan hun eigen livestreams voordat ze beginnen te zien hoe de uitzending voor hun volgers verschijnt. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om ervoor te zorgen dat hun verlichtingsconfiguratie correct wordt weergegeven voordat ze beginnen.


Posted By : sydney togel 2021