Cyberpunk 2077-update 1.31 nu live: dit verandert er

Vorige maand bracht CD Projekt Red update 1.3 uit voor Cyberpunk 2077. De update bracht een heleboel veranderingen met een reeks patch-opmerkingen die oneindig aanvoelden, maar het lijkt erop dat er enkele bugs en andere problemen waren die CD Projekt Red ontweken. Sommige van die slepende problemen worden vernietigd in update 1.31, die vandaag arriveert voor console en pc.

Deze keer zijn de patch-opmerkingen aanzienlijk korter dan voor update 1.3. In plaats van een reeks schijnbaar eindeloze patch-opmerkingen die honderden en honderden fixes opsommen, is de documentatie voor Cyberpunk 2077‘s versie 1.31 update is een stuk korter. Er lijken geen enorme veranderingen of toevoegingen te zijn met deze update, maar er zijn enkele oplossingen die het waard zijn om over te praten.

CD Projekt Red heeft bijvoorbeeld “een probleem opgelost waarbij de herlaadsnelheid van wapens de herlaadtijd vertraagde”, wat klinkt als een frustrerende bug om in de game mee te maken. Bovendien wordt de stealth-detectie van vijanden die je tegenkomt nu ook aangepast op basis van de moeilijkheidsgraad van het spel, dus als je op moeilijkere moeilijkheidsgraden speelt, verwacht dan vijanden tegen te komen die je gemakkelijker kunnen detecteren.

In deze update heeft CD Projekt Red een aantal problemen opgelost met betrekking tot missies en de open wereld. Specifiek, de speurtochten die zijn gewijzigd en bijgewerkt, zijn onder meer Disasterpiece, These Boots Are Made for Walkin’, Beat on the Brat, With a Little Help from My Friends en The Nomad, dus als je problemen hebt met een van deze, wees dan controleer zeker de volledige patch-opmerkingen voor meer informatie over de bijbehorende fixes.

Voeg daar nog verschillende visuele, UI- en diverse oplossingen aan toe, en we hebben een update in handen. CD Projekt Red zegt ook dat het GPU-geheugen in de PlayStation-versie is geoptimaliseerd, dus hopelijk helpt dat de game soepeler te laten verlopen. U kunt de volledige patch-opmerkingen bekijken op de Cyberpunk 2077 website, maar verder is versie 1.31 nu live en klaar om te downloaden op pc, consoles en Stadia.

Posted By : togel sikni