Audio Up verandert het klassieke Stephen King-verhaal in een donkere podcast met script

Stephen King-fans kunnen zich verheugen: Audio Up werkt samen met iHeartMedia om een ​​van de oudere, minder bekende verhalen van de auteur om te zetten in een beperkte podcastserie met scripts. De audioshow zal meerdere stemacteurs bevatten, waardoor het meer een audio-dramatisering is dan het soort productie dat men doorgaans als een podcast beschouwt.

De scripted podcast-serie zal een bewerking zijn van het korte verhaal van Stephen King Aardbeien Lente, een van de titels in de bloemlezing van 1978 Nachtdienst. Het verhaal, dat het best kan worden omschreven als een duister mysterie in plaats van een regelrechte horrorroman, is een van Kings minder bekende werken, waardoor het een geweldige optie is voor een geheel nieuwe serie.

De nieuwe podcastserie komt van Audio Up Media, een productiebedrijf, maar ook van podcastuitgever iHeartMedia en televisieproducent Lee Metzger. De gescripte aanpassing zal meerdere stemacteurs bevatten, waaronder Milo Ventimiglia, Garrett Hedlund, Ken Marino, Herizen F. Guardiola, Sydney Sweeney en Al Madrigal.

Andere castleden zullen later aan de show worden toegevoegd, volgens de bedrijven, die zeggen dat Philip Alberstat is getikt om de aanpassing te produceren. Metzger, een van de makers van de serie, wordt beschreven als een Stephen King-fan die het verhaal ter sprake bracht bij Audio Up-oprichter Jared Gutstadt, iets dat uiteindelijk de bal aan het rollen bracht voor het nieuwe project.

In een verklaring over de Aardbeien Lente aanpassing, Gutstadt zei:

Audio Up is er trots op dat het de lat binnen audio-entertainment voortdurend hoger legt, van het werken met Hollywood-topacteurs tot het maken van scripts, helemaal tot hoe we geluidsontwerp en muziekcompositie benaderen. We hopen dat dit dit najaar een breakout-podcast wordt. Ik ben zo opgewonden dat Stephen King-fans zijn werk in het Audio Up-podcastuniversum kunnen ervaren.

Posted By : totobet sydney