Amazon stelt een datum vast voor zijn grote evenement voor Echo- en Ring-apparaten in 2021

Amazon heeft de datum vastgesteld voor zijn volgende grote evenement voor apparaten en services, en als voorgaande jaren nog iets te bieden hebben, kunnen we nieuwe Echo- en Ring-hardware verwachten, samen met mogelijk een paar verrassingen. Het evenement begint op dinsdag 28 september om 9.00 uur PT (12 uur ET) en zal net als vorig jaar alleen online zijn.

Vorig jaar hield Amazon niet tegen op nieuwe smart home-hardware. Samen met de nieuwe Echo Show 10, die op eigen kracht zou kunnen draaien om de persoon die ermee omgaat onder ogen te zien, had Amazon ook een nieuwe, bolvormige Echo slimme luidspreker.

De kleinere Echo Dot – en zijn Echo Dot met Clock-broertje – bood een lagere prijs, en de nieuwe Echo Dot Kids Edition kleedde dat aan in meer speelse ontwerpen. Wat Ring betreft, we zagen het debuut van Ring Car Alarm, plus de belofte van end-to-end video-encryptie. Amazon kondigde ook een samenwerking aan met Tesla, met de Ring Car Connect voor de EV’s van de autofabrikant.

Elders voegden de Eero Pro 6 en Eero 6 WiFi 6 toe aan het bekende mesh-netwerk, terwijl de Fire TV Stick en Fire TV Stick Lite prijzen onder de $ 30 begonnen. Amazon introduceerde ook Luna, de cloud-gamingservice, compleet met een speciale draadloze controller.

Maar net zo goed een showcase voor hardware, zijn de evenementen van Amazon demonstraties geworden voor zijn softwarewijzigingen. Alexa speelt daar meestal een sleutelrol in – vorig jaar zagen we ondersteuning voor groepsoproepen, Netflix op Echo Show en interactieve leermiddelen – maar het is ook een kans om te zien welke ontwikkelaarstools en verbeteringen zijn geïntroduceerd.

Eindelijk is het een kans voor Amazon om te verrassen. Vorig jaar betekende dat de Ring Always Home Cam – een vliegende camera-drone die geautomatiseerde patrouilles van je huis beloofde – hoewel de gadget nog steeds commercieel moet worden gelanceerd.

Voor 2021 zullen we waarschijnlijk vernieuwingen zien van het kern Echo-assortiment van Amazon. Immers, met de feestdagen in aantocht, is dat een belangrijke kans voor Amazon om meer slimme luidsprekers in de huizen van gebruikers te plaatsen – en hun toewijding aan Alexa als platform te verdubbelen in plaats van de Google Assistent of Apple’s Siri. Het nieuwe Fire TV-assortiment van Amazon kan ook worden uitgebreid.

We zullen waarschijnlijk ook meer horen over het controversiële Amazon Sidewalk, het gedeelde buurtnetwerk dat Amazon eerder dit jaar standaard inschakelde.

Aan de “rare technische” kant zou dat wel eens het geruchten aan de muur gemonteerde Echo-touchscreen kunnen zijn. Gefactureerd als een in-wall smart home-hub, zou het helpen om Alexa te positioneren als een belangrijke manier van interactie met het verbonden huis en IoT, als we de geruchten mogen geloven.

Posted By : sydney togel 2021