2021 Acer Chromebooks proberen elk segment, formaat en budget te raken

Er zijn de afgelopen dagen een aantal nieuwe pc’s aangekondigd en gezien de nieuwste lanceringen van Microsoft is het geen verrassing dat ze allemaal rond Windows 11 draaien. Acer heeft wel nieuwe Windows 11-pc’s om te pronken, maar het werpt zijn netto wat breder. Het heeft nog meer nieuwe Chromebooks die zich aansluiten bij het groeiende leger van apparaten met het webgerichte besturingssysteem van Google, en de line-up van dit jaar is gericht op bijna elke gebruikersbehoefte en ontwerpneiging.

De hierboven getoonde Acer Chromebook Spin 514 en zijn Enterprise-tweeling zijn de headliners van de nieuwe Chromebooks van het bedrijf, waarbij de flexibiliteit van een converteerbare laptop/tablet-hybride wordt gecombineerd met de kracht van Intel’s 11e generatie Core-processors en Iris Xe-graphics. Het grote 14-inch FHD-aanraakscherm van de laptop wordt geadverteerd als het perfecte scherm voor werk en ontspanning, of het nu in laptopmodus, tabletmodus of tentmodus is. De Acer Chromebook Spin 514 arriveert in januari 2022 voor $ 699,99.

De Acer Chromebook 515 biedt daarentegen een meer traditionele laptopvorm en -ervaring, maar dan in een groter formaat. De 15,6-inch FHD-laptop met optionele multi-touch-mogelijkheid wordt nog steeds aangedreven door de nieuwste en krachtigste Intel Core-processors en kan tot 16 GB RAM ondersteunen. De Acer Chromebook 515 is pas vanaf oktober beschikbaar in de EMEA-markten, maar de Chromebook Enterprise 515 komt in januari volgend jaar in de VS voor $ 649,99.

Ondanks zijn schijnbaar normale uiterlijk, is de Acer Chromebook 514 misschien wel de interessantere in deze batch. Acer schuwde Intel-processors en plaatste een op ARM gebaseerde MediaTek Kompanion 828 erin, met enkele eigenschappen van de mobiele markt, zoals een batterijduur van 15 uur en hoge oplaadsnelheden. De Chromebook is licht van gewicht, zowel qua formaat als qua prijs, en de Acer Chromebook 514 komt in december aan voor slechts $ 399,99.

Last but not least is de Acer Chromebook Spin 314, de budgetoptie voor wie op zoek is naar een converteerbare Chrome OS-ervaring. Dat gezegd hebbende, beknibbelt het op de kracht met Intel Pentium- of Celeron-processors, tot 8 GB RAM en 128 GB interne opslag. Dit is ongeveer hoe Chromebooks in het verleden werden gezien, en deze schijnbare terugkeer komt in november aan voor $ 499,99.

Posted By : sydney togel 2021